| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Holland Animal Care webshop Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Holland Animal Care webshop

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Holland Animal Care webshop. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Pris og betaling
I Holland Animal Care webshop har du mulighed for at betale med Dankort. Der tages ingen kortgebyr, og beløbet hæves først på din konto, når varen afsendes.
Alle priser i Holland Animal Care webshop på web-adressen http://www.hollandanimalcare.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.


Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster: se eventuel link til postdanmark
http://www.postdanmark.dk/da/erhverv/koeb-og-bestil/online-frankering/Sider/kob-pakkeporto-online.aspx - postpakke med omdeling.

0 til 5 kg = DKK 90,-
5 til 10 kg = DKK 120,-
10 til 20 kg = DKK 180,-
20 til 25 kg = DKK 262,50
25 til 30 kg = DKK 325,-
Længden må højst være 120 cm.
!Samlet køb over 800 kr. leveres fragtfrit”.


Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Holland Animal Care webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Holland Animal Care webshop Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre hvis varerne er på lager her i Denmark. Hvis varerne kommer fra vores fjernlager kan der gå op til 62 timer. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 til 5 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges ved nærmere aftale herom. Vi leverer kun i Denmark igennem vores webshop. Udenlandske køber kan bestille, ved at sende en mail med de ønskede vare, derefter oplyse vi kunden om fragt omkostninger til kundens adresse. Købet kan annulleres hvis fragt prisen er for højt for kunden i udlandet.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@hollandanimalcare.dk eller ringe til tlf. 60 62 24 35 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Holland Animal Care – DK
Bjarupgårdvej 14a
8600 Silkeborg

HENT STANDARD FORTRYDELSES FORMULAR HER

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Holland Animal Care webshop har stillet dig i udsigt.

Varen sendes til:

Holland Animal Care – DK
Bjarupgårdvej 14a
8600 Silkeborg

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Holland Animal Care, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Holland Animal Care og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.hollandanimalcare.dk er indehaver, Johanna Jongstra. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Holland Animal Care – DK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@hollandanimalcare.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på mail info@hollandanimalcare.dk eller ringe på tlf.: 20 61 62 92. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby
www.forbrug.dk


Betal med kreditkort