| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket
Der er 133 varer.
Heste
Underkategorier
 • Tilskud og supplementer
  Vitaminer og mineraler til heste Hold din hest sund og rask Det er vigtigt, at din hest får de vitaminer og mineraler, den har brug for. Derfor har vi sørget for, at du nemt og overskueligt kan få alt, hvad du har brug for, når du skal købe vitamer til heste, ponyer og føl. Vi har supplementer, der styrker muskler, led, pels, knogler og hove. Supplementerne kommer i flere forskellige former, der enten kan blandes med mad, vand eller sprøjtes direkte i munden på hesten. Vi har desuden et udvalg af sliksten og godbidder til heste. Gør noget godt for din hest og hold den sund og rask med vitamintilskud. Hold din hest på fødderne Det er vigtigt at holde din hests hove sunde, hvis den skal kunne præstere. Det samme gælder for dens muskler og led. Derfor kan det være en god idé med et vitaminboost til heste engang imellem, også selvom den ikke fejler noget. En hest er ikke bare et dyr men et familiemedlem. Derfor fortjener din hest det bedste og de bedste vitaminer, så den holder sig sund og stærk, også hvis du har fået en vintertræt eller nervøs hest. Med vitaminer og mineraler til heste sikrer du din hest et stærkt immunforsvar, stærke hove og en smuk og skinnende pels. Kort sagt holder du din hest glad og sund.  
 • Legetøj
  Legetøj til heste Mange heste er legesyge, og det styrker både krop og sind at lege med sin hest. Vi går meget op i sunde heste, og hvilken måde er bedre at holde sin hest sund og rask end at lege med den? Vi har et udvalg af legetøj til heste, der udfordrer hestens fysik og intelligens. Vi har både store og små bolde, der er slidstærke, så hesten ikke kan bide dem i stykker. Vi har også legetøj til hestefodder, så din hest har det sjovt, mens den får godbidder, og så har vi desuden et stort udvalg af hestelegetøj med duft, som stimulerer hestens sanser. Hvad enten din hest er på fold, i stald eller på græs er der legetøj til den her.
 • Sliksten
  Sliksten til heste De fleste heste er vilde med sliksten, og det samme kan du være som hesteejer. Sliksten til heste reducerer nemlig kedsomhed hos heste i stalden, samtidig med at de giver et tilskud af vigtige vitaminer og mineraler. Med en sliksten til din hest har den altid et supplement af vigtige næringsstoffer, og det kan forebygge sygdomme og skader hos din hest.
 • Plejeprodukter
  Plej din hest Det er vigtigt at pleje sin hest, og derfor har vi gjort det nemt at finde alt det, du har brug for når du skal pleje din hest eller pony. Vi har et bredt udvalg af strigler, kamme og klude til at pleje din hests pels, og en bred vifte af produkter til at beskytte heste mod flåter, rense sår og pleje hestens hud og pels. Vi har desuden flere variationer af bandager og elastiske støttebind til heste, så du kan passe på den hests led og hjælpe på eventuelle ledskader. Vi har også produkter til hesten, der skal på udstilling. Gør din hest ekstraflot med glitter eller fletninger og giv manken en behandling med en lækker hesteshampoo. Kort sagt kan du nå hele vejen rundt om din hests pleje med vores produkter og få en smuk, sund og tilfreds hest.
 • Insektbekæmpelse
  Midler mod insektbid og kløe til heste Beskyt din hest mod insektbid, flåter og myg med en spray, der er effektiv og nem at bruge. Er uheldet ude, og er din hest allerede blevet bidt, så har vi også midler mod kløe og irritation, der kan sprayes direkte på det irriterede område og lindre din hest.
 • Læderpleje
  Forlæng din sadels levetid med læderpleje En sadel har også brug for pleje, og hvis du passer godt på din sadel og plejer den regelmæssigt, kan du forlænge dens levetid betragteligt. Vi har et udvalg af produkter, der renser og plejer læderet på din saddel og andet udstyr, og som er nemt at bruge.
 • Godbidder
  Godbidder til heste. Hestesnacks er en stor hjælp i træningen eller som særlige belønninger. Hos os finder du godbidder til hest i et stort udvalg med mange forskellige smagsvarianter, som din hest vil elske. Vi har de lækreste og sundeste godbidder på lager. Sunde godbidder som er en værdifuld tilføjelse til den daglige ration foder til din hest. Og er den ideelle belønning til heste og samtidig en supplerende foder af høj kvalitet. Godbidder som er en ikke-"fedende" belønning og understøtter hestens almene sundhed.  godbidder, uden sukker og tilsætningsstoffer 

Varer sidevis

Varer sidevis