| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket
Der er 44 varer.
Underkategorier
 • Plejeprodukter
  Plejeprodukter til katte Plej din kat med vores store udvalg af plejeprodukter til katte. Vi har både shampoo, tilskud, børster og fiberklude, der hjælper med at holde din kat ren, sund og flot. Vi har desuden flere produkter, der kan hjælpe med at holde dit hjem rent og lugtfrit, selvom du har kat.
 • Sikkerhed
  Hold din kat sikker I mørket er alle katte sorte, men med lys i halsbåndet holder du din kat sikker og mindsker risikoen for, at den kommer til skade i trafikken eller bliver væk for dig i mørket. Du kan også beskytte din kat mod tæger, flåter og andre insekter med vores effektive spray og vaske den i økologisk, skånsom shampoo. Kort sagt har vi alt, hvad du skal bruge for at holde din kat sikker, og så tilbyder vi endda produkter, der kan afhjælpe dårligt lugt og snavs fra dit kæledyr.
 • Vitaminer og tilskudsfoder
  Hold din kat sund og glad Vi tager sundhed meget alvorligt, og derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af vitamintilskud og supplementer til katte. Vi har f.eks. produkter, der hjælper din kat med at få en sund tarmflora, et stærkt immunsystem og bedre fordøjelse. Vi har også tilskudsprodukter, der kan smertelindre din kat, hjælpe forbedre ledskader og give en smuk, skinnende pels. Nervøs og stresset kat Mange dyr bliver stressede, bange eller nervøse. Nogle gange kan det afhjælpes med nærhed, men andre gange kan det være godt at have et beroligende middel i baghånden. Det skal være nemt og behageligt af hjælpe en stresset kat. Derfor har vi også flere forskellige produkter, der kan afhjælpe stress hos katte og hjælper på angst eller og nervøsitet hos katte ved f.eks. transport eller larm. Både til hund og kat Mange af vores tilskudprodukter og vitaminer kan både bruges til hund og kat. Lad dig derfor ikke skræmme af, at produktet har et billede af en hund. På produkterne, kan du kan finde den rette dosering alt efter hvilket dyr, der skal have tilskuddet.
 • Legetøj
  Legetøj til katte De fleste katte er legesyge, og med vores legetøj til katte er der grobund for mange timers underholdning og leg med din kat. Leg med sjove, blinkende bolde, kast med poser med katteurt eller giv din kat en kradserede. Katteurt Der er mange gode grunde til at købe produkter med katteurt til din kat. Ca. 80 % af alle katte reagerer på katteurt ved enten at blive legesyge eller døsige. Derfor er katteurt særligt egnet til træning med kat eller til at berolige din kat og gøre den tryg. Legetøj med katteurt er det perfekte legetøj til din kat, og hvis du har problemer med, at din kat kradser i møblerne, kan det være en god idé at give den legetøj med katteurt og at spraye katteurt på dens kradsetræ. På den måde bliver legetøjet og kradsetræet mere attraktivt for katten. Katteurt er også godt til at berolige katte under rejser eller på nye steder. Du kan med fordel enten ligge legetøj med katteurt eller sprøjte katteurt i transportbokse eller på en ny katteseng for at få katten til at blive mere tryg ved det nye. Kort sagt er der mange positive ting ved at købe produkter med katteurt, og din kat vil takke dig for det.

Varer sidevis

Varer sidevis