| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket
Der er 9 varer.

Aloe Vera

Forever Living

Blødgørende, fugtgivende og beroligende. Anvendes i en lang række forskellige hud- og hårplejeprodukter. Drikkes desuden som kosttilskud af millioner af mennesker verden over. Det er svært ikke at elske Forever Livings’ produkter med Aloe vera.

Forever Living Products egen forsknings- og udviklingsafdeling udvikler løbende sortimentet for at tilpasse det til markedets ændrede behov og ønsker samt til opdaterede love og regler. Alle ingredienser og brugen af dem i Forever Livings produkter er i dag tilladt inden for EU og Skandinavien og anses for at være sikre for forbrugeren. 

”Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor starter vi fra grunden og dyrker vores Aloe vera i frugtbar jord som giver en god vækstkraft.”

Produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kontrolleres nøje for at kunne garantere den højeste kvalitet – hvilket har givet Forever Livings Aloe vera certifikatet IASC’s* Seal of Approval og gjort Forever Living Products til markedsleder i verden.

(Få produkter fra Holland Animal Care)