| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket
Der er 184 varer.
Underkategorier
 • Legetøj til hunde
  Vi har et stort udvalg af legetøj til hunde Det er vigtigt at lege med din hund. På den måde holder du hunden sund og glad og forlænger dens levetid. Hunden er din bedste ven, og den fortjener det bedste legetøj. Derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment af hundelegetøj, så din firbenede ven kan få mest muligt ud af legetøjet. Der er legetøj med duft og smag, der stimulerer hundens sanser. Vi har også et stort udvalg af hundelegetøj, der er rart at bide i, og som masserer gummerne og renser tænderne. Vi har også legetøj, der stimulerer hundens intelligens og udfordrer den på både hjerne og fysik. Du kan få mange timers glæde og aktivitet ud af at lege med din hund, og med vores produkter bliver det både sjovt, lærerigt og nemt at holde din hund sund og tilfreds.
 • Sikkerhed og tilbehør
  Hold din hund sikker og glad Din hunds sikkerhed er vigtig for os. Derfor har vi samlet en række produkter, der hjælper med at holde din hund sikker og sund. Vi har et bredt udvalg af lys og reflekser, så din hund er synlig i mørket, og sikre ortopædiske hundesenge, så din hund har det bedste. Vi har desuden samlet flere varianter af hundeskåle, der sænker hastigheden, din hund spiser med. På den måde modvirker man dårlig mave hos hunden, mens man samtidig stimulerer hundens hjerne. Derudover har vi samlet en række produkter, der hjælper dig som hundeejer. Vi har et udvalg af gode hundesnore, holdere til hundeposer, forskellige midler til at holde din hund ren og fri for flåter og insektbid og meget mere, der hjælper dig i din hverdag med en hund.
 • Hundefoder
  Hundefoder af høj kvalitet God og sund hundefoder er alfa og omega for din hunds sundhed. Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde det bedste hundefoder med et sundt næringsindhold og gode egenskaber. Vi forhandler Bewi-dog, den producerer hundefoder af højeste kvalitet og i flere varianter, så du kan dække lige netop din hunds behov. Vi har både foder til hvalpe og voksne hunde og tilbyder endda glutenfri hundefoder til hunde, der er overfølsomme overfor korn. Forlæng din hunds levetid med en Slo-bowl Nu er det slut med at sprede foder rundt i hele haven eller over hele gulvet for at få din hund til at spise langsommere. Med Slo-bowl Feeder  og vores andre lignende produkter skal din hund arbejde for at få maden op af skålen, og det har flere gode egenskaber. Det sænker hundens spisetempo, og modvirker dermed dårlig fordøjelse hos hunden, og så stimulerer og udfordrer det hundens intelligens. Vi har flere varianter af produkter, der hjælper din hund med at spise langsommere og på den måde holde sig sund.
 • Tilskudfoder til hunde
  Vitaminer og tilskudfoder til hunde Vi har flere produkter med vitaminer til hunde. Det er vigtigt at pleje din hund, og med de rette vitaminer kan du pleje din hunds pels, knogler, led og muskler – faktisk hele hundens krop. Har din hund problemer med tænder, mave, led eller vækst, så har vi produkter, der kan hjælpe. Vitaminerne og tilskudfoder er nemme at give hunden i foder eller direkte i munden og har alle en beviseligt god virkning. Produkter mod stress og angst til din hund Mange hunde bliver stressede og bange til nytår, fester, i uvejr eller når de skal rejse. Det er både synd for hund og ejer, men det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Vi har flere produkter, der kan afhjælpe stress, spænding og nervøsitet hos din hund.
 • Plejeprodukter
  Plejeprodukter til hunde og hundehjem Din hund skal have det godt, og det kan du sikre dig med vores brede vifte af plejeprodukter til hunde. Vi har produkter som hundeshampoo og hundemundspray, der holder din hund ren og velduftende, men også produkter, der hjælper dig med at holde dit hjem rent og pænt, selvom du har en firbenet beboer. Vi har adskillige produkter, der hjælper med at fjerne lugt og rense møbler. Prøv f.eks. vores effektive mikrofiber håndklæder og måtter, der effektivt tørrer snavs og skidt af hunden, eller vores praktiske vådservietter til øjne og mund, der er nemme at have med på farten.
 • Godbidder og tyggeben
  Lækre og sunde godbidder og tyggeben til hunde Vi har flere forskellige godbidder og tyggeben til hunde. De smager skønt, og flere af dem hjælper også til en god mundhygiejne og sunde, stærke tænder. Prøv også vores hundelegetøj til godbidder, der lader din hund tænke og lege, mens den arbejder sig frem til godbidderne.
 • Hundekurve, hundesenge og hundehuse
  Hundeseng og hundekurv Vi sælger gode og slidstærke hundesenge, der er imprægneret med Bug Bodyguard, der er ufarligt for hunde og mennesker, men livsfarligt for insekter. Skal din hund ligge godt og være beskyttet mod flåter og andre insekter? Så giv den en af vores sikre hundekurve – det fortjener den. Hundehus Giv din hund et trygt læsted udenfor med et af vores hundehuse. De er lette at samle og godt ventileret, så din hund er tryg og sikker på en regn- eller solfyldt dag.
 • Glucosamin
  Slidgigt og glucosamin til hunde Lider din hund af slidgigt eller har den ledskader? Så kan det være en god idé at give den tilskudfoder eller foder med glucosamin. Glucosamin hjælper mod smerter og skader i led og fremmer væksten af brusk i din hunds led. Vi har forskellige typer glucosamin til hunde; vi tilbyder hundefoder med glucosamin og tilskud som væske og godbidder.
 • Madskåle
  Madskåle til hunde Hvad enten du er på farten eller derhjemme har vi en løsning til din hunds foder. Vi tilbyder både madskåle, der kan foldes sammen, når du skal på tur, og faste skåle. Forlæng din hunds liv med den rigtige madskål Det er hverken sundt for dyr eller mennesker at spise for hurtigt, men med vores foderskåle kan du få din hund til at spise langsommere. Det er bedre for hundens fordøjelsessystem og kan give et længere og bedre liv. Vores madskåle har fordybninger og forhindringer, der gør, at hunden automatisk spiser langsommere, og som en bonus stimulerer det også hundens intelligens. Vi har også forhindringer, der kan sættes i en almindelig foderskål til hunde, som også tvinger den til at nedsætte sit spisetempo. Med vores foderskåle hjælper du din hund til at spise langsommere, samtidig med at den har det sjovt og bliver stimuleret.
 • Insekt- og flåtmidler
  Insekt- og flåtmidler til hunde Hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv? Med vores hundesenge fra Bodyguard slipper du for insekter såsom flåter og tæger. Sengene er imprægneret med et middel, der dræber flåter, tæger og andre insekter, men som ikke er skadeligt for hverken mennesker eller dyr. Vi har også spray, godbidder og olie, der kan modvirke flåter, tæger og insekter. Forskellen på flåter og tæger Mange tror, at flåter og tæger er det samme, men det er faktisk ikke rigtigt. En tæge er en lille bille, som ikke bider sig fast på hverken dyr eller mennesker. Det gør flåten derimod. Flåten er en del af spindlerfamilien, ligesom edderkopper, og den bider sig fast i både dyr og mennesker og suger blod. Selvom det sker yderst sjældent, kan flåter overføre sygdomme fra inficerede dyr til både mennesker og dyr. Det er derfor en god idé at sikre dig og dit dyr mod flåter, og det kan du gøre på flere forskellige måder. Vi anbefaler, at du holder igen med de mange kemiske produkter såsom dråber og piller, som mange giver deres kæledyr. Du bør i stedet bruge naturlige produkter, der både er mere skånsomme for dit dyr og naturen. Vi tilbyder en række forskellige produkter, der både forebygger og bekæmper flåter og andre insekter. Forebyg flåtbid Der findes mange midler til forebyggelse af flåter, men mange af dem er desværre hverken gode for naturen eller dit dyr på grund af de stærke kemikalier. Kemikalierne lagrer sig i dit kæledyrs blod og virker dræbende på flåter, men kan også påvirke dit dyr. Vores produkter er naturlige og skåner både miljø, natur og dyr. Ingen af ingredienserne er farlige, og det er naturlige ingredienser som hvidløg, der skræmmer flåterne væk uden at skade din hund. Det er også en god idé at børste din hund godt, når den har været ude. Flåter sætter sig ikke fast med det samme, men leder efter et godt, varmt sted med tynd hud. På den måde kan du måske nå at børste flåten væk, inden den bider sig fast. Hold særligt øje med hundens hoved, ører og i nakken.
 • Trafiksikkerhed
  Hold din hund sikker i trafikken Det er vigtigt at holde din hund sikker i trafikken; både for din hund og for bilister og cyklister. Derfor har vi samlet en række produkter, der hjælper dig med at holde din hund sikker i trafikken. Vi har både halsbånd med indlagt lys og lygter, der kan sættes på din hund. Vi har flere forskellige udgaver af lys til hundehalsbånd og sælger bl.a. pålidelige lygter fra Orbiloc, der er blandt de bedste på markedet, tåler vand ned til 100 m, er hårdføre og har 3 års garanti. Vælg en snor, din hund ikke kan komme ud af Vi har samlet forskellige hundesnore, der spændes rundt om hundens krop. På den måde skåner du hundens hals, men endnu vigtigere, så sørger du for, at din hund ikke kan trække sig fri og stikke af. Vi har flere forskellige hundesnore, der lukkes fast om hundens krop i stedet for hals, og så har vi selvfølgelig også den praktiske og trafiksikre refleksvest, der ligeledes sikrer, at din hund ikke kan trække sig ud af snoren.
 • Halsbånd, snor eller sele
  Her finder du den passende halsbånd og hundesnor eller den perfekte hundesele. Så du sikrer dig at din kæledyr holdes trygt ved din side eller i lang linje. Refleksen i produktet gør at du også bliver mere synligt i mørke og på lang afstand. Vores halsbånd, snor og seler er udvalgt af det princip at det skal være en fornøjelse for hund og fører at bære den og gå tur med jeres kæledyr.
 • Tandpleje
  Tandpleje til hund og kat Regelmæssig tandpleje hos især ældre hunde/katte med dårlig ånde bør være en lige så naturlig ting som hos mennesker. Mundpleje skal ikke være en træls ting for hverken dig eller din hund/kat, her kommer tandpleje-snacksene ind i billedet. De kan ved hjælp af deres former forbedre problemer med tandsten og plak hos din hund/kat. Nemt og lækker for både dig og din hund/kat!

Varer sidevis

Varer sidevis