| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket
Der er 10 varer.

Insekt- og flåtmidler til hunde

Hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv? Med vores hundesenge fra Bodyguard slipper du for insekter såsom flåter og tæger. Sengene er imprægneret med et middel, der dræber flåter, tæger og andre insekter, men som ikke er skadeligt for hverken mennesker eller dyr. Vi har også spray, godbidder og olie, der kan modvirke flåter, tæger og insekter.

Forskellen på flåter og tæger

Mange tror, at flåter og tæger er det samme, men det er faktisk ikke rigtigt. En tæge er en lille bille, som ikke bider sig fast på hverken dyr eller mennesker. Det gør flåten derimod. Flåten er en del af spindlerfamilien, ligesom edderkopper, og den bider sig fast i både dyr og mennesker og suger blod. Selvom det sker yderst sjældent, kan flåter overføre sygdomme fra inficerede dyr til både mennesker og dyr. Det er derfor en god idé at sikre dig og dit dyr mod flåter, og det kan du gøre på flere forskellige måder. Vi anbefaler, at du holder igen med de mange kemiske produkter såsom dråber og piller, som mange giver deres kæledyr. Du bør i stedet bruge naturlige produkter, der både er mere skånsomme for dit dyr og naturen. Vi tilbyder en række forskellige produkter, der både forebygger og bekæmper flåter og andre insekter.

Forebyg flåtbid

Der findes mange midler til forebyggelse af flåter, men mange af dem er desværre hverken gode for naturen eller dit dyr på grund af de stærke kemikalier. Kemikalierne lagrer sig i dit kæledyrs blod og virker dræbende på flåter, men kan også påvirke dit dyr. Vores produkter er naturlige og skåner både miljø, natur og dyr. Ingen af ingredienserne er farlige, og det er naturlige ingredienser som hvidløg, der skræmmer flåterne væk uden at skade din hund.

Det er også en god idé at børste din hund godt, når den har været ude. Flåter sætter sig ikke fast med det samme, men leder efter et godt, varmt sted med tynd hud. På den måde kan du måske nå at børste flåten væk, inden den bider sig fast. Hold særligt øje med hundens hoved, ører og i nakken.