| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket
Der er 43 varer.
Tilskud og supplementer

Vitaminer og mineraler til heste

Hold din hest sund og rask

Det er vigtigt, at din hest får de vitaminer og mineraler, den har brug for. Derfor har vi sørget for, at du nemt og overskueligt kan få alt, hvad du har brug for, når du skal købe vitamer til heste, ponyer og føl.

Vi har supplementer, der styrker muskler, led, pels, knogler og hove. Supplementerne kommer i flere forskellige former, der enten kan blandes med mad, vand eller sprøjtes direkte i munden på hesten. Vi har desuden et udvalg af sliksten og godbidder til heste. Gør noget godt for din hest og hold den sund og rask med vitamintilskud.

Hold din hest på fødderne

Det er vigtigt at holde din hests hove sunde, hvis den skal kunne præstere. Det samme gælder for dens muskler og led. Derfor kan det være en god idé med et vitaminboost til heste engang imellem, også selvom den ikke fejler noget. En hest er ikke bare et dyr men et familiemedlem. Derfor fortjener din hest det bedste og de bedste vitaminer, så den holder sig sund og stærk, også hvis du har fået en vintertræt eller nervøs hest. Med vitaminer og mineraler til heste sikrer du din hest et stærkt immunforsvar, stærke hove og en smuk og skinnende pels. Kort sagt holder du din hest glad og sund.  

Varer sidevis

Varer sidevis