| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket
Der er 5 varer.
Legetøj

Legetøj til katte

De fleste katte er legesyge, og med vores legetøj til katte er der grobund for mange timers underholdning og leg med din kat. Leg med sjove, blinkende bolde, kast med poser med katteurt eller giv din kat en kradserede.

Katteurt

Der er mange gode grunde til at købe produkter med katteurt til din kat. Ca. 80 % af alle katte reagerer på katteurt ved enten at blive legesyge eller døsige. Derfor er katteurt særligt egnet til træning med kat eller til at berolige din kat og gøre den tryg.

Legetøj med katteurt er det perfekte legetøj til din kat, og hvis du har problemer med, at din kat kradser i møblerne, kan det være en god idé at give den legetøj med katteurt og at spraye katteurt på dens kradsetræ. På den måde bliver legetøjet og kradsetræet mere attraktivt for katten.

Katteurt er også godt til at berolige katte under rejser eller på nye steder. Du kan med fordel enten ligge legetøj med katteurt eller sprøjte katteurt i transportbokse eller på en ny katteseng for at få katten til at blive mere tryg ved det nye. Kort sagt er der mange positive ting ved at købe produkter med katteurt, og din kat vil takke dig for det.