| Hjemmesiden er under design |
BRUG FOR HJÆLP? +45 20 61 62 92
E-mærket
Der er 12 varer.
Vitaminer og tilskudsfoder

Hold din kat sund og glad

Vi tager sundhed meget alvorligt, og derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af vitamintilskud og supplementer til katte. Vi har f.eks. produkter, der hjælper din kat med at få en sund tarmflora, et stærkt immunsystem og bedre fordøjelse. Vi har også tilskudsprodukter, der kan smertelindre din kat, hjælpe forbedre ledskader og give en smuk, skinnende pels.

Nervøs og stresset kat

Mange dyr bliver stressede, bange eller nervøse. Nogle gange kan det afhjælpes med nærhed, men andre gange kan det være godt at have et beroligende middel i baghånden. Det skal være nemt og behageligt af hjælpe en stresset kat. Derfor har vi også flere forskellige produkter, der kan afhjælpe stress hos katte og hjælper på angst eller og nervøsitet hos katte ved f.eks. transport eller larm.

Både til hund og kat

Mange af vores tilskudprodukter og vitaminer kan både bruges til hund og kat. Lad dig derfor ikke skræmme af, at produktet har et billede af en hund. På produkterne, kan du kan finde den rette dosering alt efter hvilket dyr, der skal have tilskuddet.